top of page
20230323-20230323-DSC03708-3.jpg

BE At HOME
STAGING & DESIGN
 

Persoonlijke, authentiek
en uw eigen sfeer

IMG_0790_edited_edited.png

INTERIEUrontwerp

U wilt zich volledig thuis voelen. Een thuis dat authentiek en uniek is. Met uw persoonlijke schatten en dierbare spullen. 

Als interieurontwerper vind ik het belangrijk om een duurzaam interieur te creëren. Helemaal afgestemd op uw wensen en uw smaak. Functioneel, sfeervol, persoonlijk. Niet een ‘tijdschrift plaatje’ maar een tijdloos interieur.

DOEL

Een sfeer waar u zich thuisvoelt. Waar optimaal gebruik wordt gemaakt van de ingrediënten van de ruimtes. Een plek waar u zich helemaal op uw gemak voelt, waar u kunt genieten en tot rust komt. Maar ook inspirerend. Kortom een persoonlijke plek waar u wilt zijn.

WERKWIJZE

INTAKE:

Ik kom vrijblijvend en kosteloos langs voor een kennismaking. Wij bespreken uw wensen en bekijken de mogelijkheden. Aan de hand hiervan krijgt u een offerte.

interieuradvies:

Bent u akkoord, dan ga ik aan de slag conform de offerte. Deze zal bestaan uit een moodboard met kleur- en materialen advies. Indien gewenst een 3D tekening, plattegrond en shoppinglist. Bij de aanschaf profiteert u van de korting die ik als stylist ontvang. Bij een wat grotere opdracht krijgt u meer voordeel dan u aan kosten voor mij kwijt bent. Alles wordt natuurlijk tot in de kleinste details gestyled. Een woning waar u thuiskomt.

RESULTAAT:

Na het stylen ziet de woning er sfeervol en persoonlijk uit. Gestyled met veel aandacht voor uw persoonlijke en dierbare spullen. Zo is uw huis niet een identiteitsloos tijdschriften huis, maar een tijdloos thuis, waar u heerlijk tot rust komt.

dreef 8 zonder tekst_1.jpg

PRIJSINDICATIE

Moodboard en kleuradvies

250,- per ruimte, woning v.a. 500,-

Interieurplan met 3D tekening en lichtplan shoppinglist:

Voor woonruimte €1000,-
overige vertrekken in overleg

(prijzen excl. inkoopkorting stylist)

Shoppingservice

In overleg

Inrichten/stylen:

Per dagdeel € 300,-

Maatwerk

Alles is bespreekbaar

GEINTERESSEERD?

Ik ben bereikbaar op + 31 6 28 44 00 92

of stuur mij een email met uw contact details
bottom of page