top of page
Something old & something new

BE At HOME
STAGING & DESIGN
 

Persoonlijke, authentiek
en uw eigen sfeer

Materialen overzicht

INTERIEUrontwerp

U wilt zich volledig thuis voelen. Een thuis dat authentiek en uniek is. Met uw persoonlijke schatten en dierbare spullen. 

Als interieurontwerper vind ik het belangrijk om een duurzaam interieur te creëren. Helemaal afgestemd op uw wensen en uw smaak. Functioneel, sfeervol, persoonlijk. Of u nu houdt van strak design, landelijk of vintage. Ik maakt het uw sfeer, niet  een ‘tijdschrift plaatje’ maar een tijdloos interieur.

Een sfeer waar u zich thuisvoelt met aandacht voor uw persoonlijke spullen.  Waar optimaal gebruik wordt gemaakt van de ingrediënten van de ruimtes. Een plek waar u zich helemaal op uw gemak voelt, waar u kunt genieten en tot rust komt. Maar ook inspirerend. Kortom een persoonlijke plek waar u wilt zijn.

WERKWIJZE

Moodboard

INTAKE:

Ik kom vrijblijvend en kosteloos langs voor een kennismaking. Wij bespreken uw wensen en bekijken de mogelijkheden. Aan de hand hiervan krijgt u een offerte.

interieuradvies:

Bent u akkoord, dan ga ik aan de slag conform de offerte. Ik start met een uitgebreid onderzoek naar uw eigen woonwensen en stijl  Naar aanleiding daarvan maak een moodboard met kleur- en materialen advies.

Indien gewenst een 3D tekening, plattegrond en shoppinglist. Alles wordt natuurlijk tot in de kleinste details gestyled. Een woning waar u thuiskomt.

Voorbeeld ontwerp

PRIJSINDICATIE

Moodboard en kleuradvies

250,- per ruimte, woning v.a. 500,-

Interieurplan met 3D tekening en lichtplan shoppinglist:

Voor woonruimte €1500,-
overige vertrekken in overleg

Shoppingservice

In overleg

Inrichten/stylen:

Per dagdeel € 300,-

Maatwerk

Alles is bespreekbaar

GEINTERESSEERD?

Ik ben bereikbaar op + 31 6 28 44 00 92

of stuur mij een email met uw contact details
bottom of page