top of page

BE At HOME
STAGING & DESIGN
 

van start tot finish in
de Marche, Italië

Creatieve projectbegeleiding

Uw droomproject in de Marche realiseren kan bijzonder uitdagend zijn. Voor het aanvragen van een verbouwing en bijvoorbeeld de aanleg zwembad dient u wettelijk een geometra in de hand te nemen. Deze heeft alle technische kennis en is verantwoordelijk dat de bouw volgens de Italiaanse bouwregels verloopt.

Daarnaast ondersteun ik met de indeling, het maken van materiaal- en kleurkeuze, advies betreft de inrichting en styling. Van start tot finish. Alles professioneel en gebaseerd op mijn ervaringen. Ik spreek Italiaans en indien u nog in Nederland woont kan ik u op de hoogte houden van de verbouwing.

 

Bij mijn keuzes voor de verbouwing/renovatie/restauratie staan duurzaamheid en lange termijn centraal. Daarnaast vind ik het essentieel om het basis ontwerp van de woning zelf af te stemmen op de karakteristieke lokale kenmerken en de omgeving.  Dit moet passen als een jas. 

Voor de inrichting en styling richt ik mij in eerste instantie op functionaliteit, hoe u de ruimtes wil gaan gebruiken en kijk daarna hoe materialen, vorm, sfeer en kleur daaraan bijdragen. Daarbij houd ik rekening met uw wensen en stijl van strak modern design tot landelijk authentiek en zorg dat de sfeer een harmonieus geheel wordt. Zodat u zorgeloos gaat genieten van uw Italiaanse droom. 

WERKWIJZE

montalfoglio woonkamer b.jpg

Aan de hand van uw wensen denk ik met u mee over een handige en praktische indeling. Ik laat dmv plattegronden en 3D de diverse mogelijkheden zien. 

De indeling
79C452EC-8B56-4E26-B026-83B9D1A66875.jpg

Door een sfeer vast te leggen maak je keuzes maken makkelijker. Het geeft houvast aan de te kiezen kleur, materialen, structuren en vorm. 

SAM_4770.JPG

Als de basis staat, kan de invulling beginnen! Hoe leuk is dat! Nieuw met oud en uw eigen schatten voor een eigen persoonlijk sfeer.

GEINTERESSEERD?

Ik ben bereikbaar op + 31 6 28 44 00 92

of stuur mij een email met uw contact details
bottom of page