top of page

BE At HOME
STAGING & DESIGN
 

van start tot finish in
de Marche, Italië

Creatieve projectbegeleiding

Het realiseren van uw  droomproject in de Marche kan een uitdagende onderneming zijn.  

Als interieurontwerper ben ik er om u te begeleiden bij de creatieve aspecten van uw project, waaronder ontwerp, indeling, materiaal- en kleurkeuze,  inrichting en styling. Mijn ervaring staat garant voor professionele begeleiding. Ik spreek vloeiend Italiaans en ben bekend met de lokale markt en gebruiken.

Mijn aanpak begint met een grondig onderzoek naar uw stijl en woondromen. Duurzaamheid en langetermijnoverwegingen staan centraal in mijn keuzes voor verbouwing, renovatie of restauratie.

Het is voor mij van essentieel om het basisontwerp van de woning in harmonie te brengen met de karakteristieke kenmerken van de omgeving.

Voor de inrichting en styling richt ik mij in eerste instantie op functionaliteit, hoe u de ruimtes wil gaan gebruiken. Vervolgens stem ik de materialen, vormen, sfeer en kleur, altijd af op uw specifieke wensen en stijl, of het nu strak modern design of landelijk authentiek is. Ongeacht het budget – groot of klein – of het nu gaat om tweedehands items, nieuw design of een combinatie daarvan. Ik zorg dat mijn ontwerpen een harmonieus geheel vormen.

Als u nog in Nederland bent kunt u virtueel meekijken via Zoom in uw toekomstige huis en kunnen we samen alle mogelijkheden ontdekken. Daarnaast zorg ik ervoor dat uw afspraken in Italië met alle betrokkenen en het uitzoeken van materialen zo efficiënt mogelijk verlopen

Tijdens het proces werk ik nauw  samen met uw geometra.  

Deze draagt zorg voor de technische kant van het project. Deze expertise is onmisbaar en elke fase vereist gedetailleerde begeleiding om te waarborgen dat alle werkzaamheden voldoen aan de Italiaanse bouwvoorschriften.

Samen creëren we een prachtig project waar u later met plezier aan terugdenkt en waar u volop kunt genieten van uw Italiaanse droom!

WERKWIJZE

Interieur impressie

Aan de hand van uw wensen denk ik met u mee over een handige en praktische indeling. Ik laat dmv plattegronden en 3D de diverse mogelijkheden zien. 

De indeling
Moodbaord

Door een sfeer vast te leggen maak je keuzes maken makkelijker. Het geeft houvast aan de te kiezen kleur, materialen, structuren en vorm. 

Sfeer bepalen

Als de basis staat, kan de invulling beginnen! Hoe leuk is dat! Nieuw met oud en uw eigen schatten voor een eigen persoonlijk sfeer.

GEINTERESSEERD?

Ik ben bereikbaar op + 31 6 28 44 00 92

of stuur mij een email met uw contact details
bottom of page