top of page
Interior styling

Uw B&B of vakantieverblijf in de spotlight
 
Het decor voor succes 

De zoektocht naar een vakantie begint vrijwel altijd op internet. Een prachtige presentatie van uw vakantiewoning is dan ook van onschatbare waarde. Het heeft niet alleen een positieve invloed op de beslissing van potentiële huurders, maar vergroot ook hun bereidheid om meer te betalen. Bovendien zorgt het up to date houden van uw verblijf en website voor een constante stroom aan gasten.

Mijn aanpak is 3-ledig, het is een combinatie van (re)styling, interieurfoto's en het maken van een plattegrond.

1. (Re)styling

Door uw vakantiewoning fris en aantrekkelijk te houden, zorgt u continuïteit. De (re)styling is volledig afgestemd op uw persoonlijke, unieke stijl en gewenste sfeer. Door uw eigen meubels en accessoires te combineren met nieuwe items, zorg ik voor een frisse en aantrekkelijke uitstraling van uw vakantieverblijf. Met oog voor detail geef ik het interieur een professionele touch en accentueer ik  de pluspunten van de ruimte. Dankzij handige tips en tricks krijgt uw vakantiewoning nog meer karakter en authenticiteit.

folder2-1.jpg

2. Fotoreportage

De (re)styling combineer ik met mooie interieurfoto's. Mooie, realistische en professionele foto's zijn essentieel om een vakantieverblijf te verhuren. Deze foto's vormen immers de allereerste indruk voor potentiële huurders. Met optimale belichting, de juiste zichtlijnen en een aantrekkelijke sfeer worden de positieve punten van de ruimte benadrukt.

Interior styling

3. Plattegrond

Om potentiële huurders nog meer inzicht te geven in de indeling en grootte van uw vakantieverblijf, bied ik ook de mogelijkheid om een plattegrond te creëren. Deze plattegrond wordt volledig afgestemd op de huisstijl van uw website of de sfeer van het interieur zodat de presentatie een mooi geheel vormt.

montalfogliometpdfondergrond  met slaapkamer piano terra 1 copy_edited.jpg

Kortom, met de bewezen succesvolle marketingstrategie van (re)styling en professionele interieur fotografie tilt u uw vakantieverhuur naar een hoger niveau.

Neem gerust  contact  op voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek wat ik voor u kan betekenen.

Download de folder 

Lokatie met uitzicht
Interior design
bottom of page