top of page

OMDAT ER GEEN TWEEDE KANS IS 
VOOR EEN EERSTE INDRUK

Woonkamer na vastgoed styling

BE At HOME
STAGING & DESIGN
 

Geen tweede kans voor een eerste indruk

HEEFT U

EEN VAKANTIEHUIS IN LE MARCHE (IT)?

BE At HOME voor de styling en/of interieurontwerp kant en klare presentatie voor de verhuur site.

WILT U

UW HUIS VEKOPEN?

Bea van BE At HOME is gediplomeerd verkoopstylist. Home staging verdient zich terug in verkoopsnelheid en opbrengst.

Homestaging

BE At Home Staging is gespecialiseerd in home staging, de internationale term voor vastgoedstyling. Vastgoedstyling brengt de pluspunten van de woning optimaal in beeld. Dat gebeurt door rust, ruimte en sfeer te brengen in het interieur,  het optimaliseren van de lichtinval en het accentueren van de belangrijke zichtpunten in en om de woning.

 

Staat u op het punt uw woning te verkopen en of uw vakantieverblijf te verhuren? Potentiële kopers/huurders beslissen vaak in de eerste minuut of een woning interessant is of niet. Daarbij kan 90 % van de kijkers niet door de smaak van de verkoper heen kijken.

BE At Home Staging kan deze beslissing positief beïnvloeden door middel van styling waarbij iedere ruimte er ruimtelijk, licht en sfeervol uitziet. De kamers krijgen een duidelijke zichtbare functie. De accenten komen te liggen op de verkooppunten en verhuur van de woning.

Kopers maken sneller een afspraak voor bezichtiging en zijn bereid meer te betalen voor een professioneel gestileerde woning. Het is een goede investering die u absoluut terugverdient.

uw vakantieverblijf internetproof

Vastgoedstyling is ook zeer geschikt voor uw B & B of vakantiewoning in de verhuur.  Ik voeg een professionele touch toe aan uw eigen unieke stijl of sfeer. De styling combineer ik met mooie interieurfoto's.  Eventueel samen met een plattegrond afgestemd op uw huisstijl. Het zoeken van een vakantiebestemming begint tenslotte op internet!

Met een relatief geringe investering komt uw woning, B & B of vakantiehuis beter in beeld, en dat betaalt zich dubbel en dwars uit. ​​

BE At HOME STAGING   Het decor voor succes

CASALE_MARIELISE_LOW_RES_19.jpg
Styling
Schermafbeelding 2022-11-14 om 08.59.58.png
Interieurfoto's
montalfogliometpdfondergrond  met slaapkamer piano terra 1 copy_edited.jpg
plattegronden

WERKWIJZE

INTAKE:

Vastgoedstyling is maatwerk, afhankelijk van de staat en de grootte van de woning. Geheel vrijblijvend en kosteloos kom ik bij u langs voor een kennismaking met u en uw woning. Samen bekijken we uw woning en eventuele tuin of terras. Per vertrek bespreken we de mogelijkheden en de uitdagingen.  Aan de hand hiervan krijgt u een offerte, inclusief tips die u zelf voorafgaand aan de styling kunt uitvoeren.

Indien u al een makelaar in de arm genomen hebt, overleg ik met deze wat zijn of haar mening is over de "selling points" van uw huis.

styling:

Bent u akkoord, dan ga ik aan de slag conform de offerte.  

Bij het stylen van uw huis maak ik  gebruik van uw eigen meubels en accessoires. Indien nodig maak ik aanvullend gebruik van één van de accessoirepakketten. Hierbij houd ik rekening met uw persoonlijke smaak. Dit pakket blijft uw eigendom​.

RESULTAAT:

Na het stylen ziet de woning er ruim, licht en sfeervol uit, zodat zoveel mogelijk potentiële kopers of huurders zich direct thuis voelen en zich gemakkelijk kunnen voorstellen hoe het is om in uw huis te wonen. Het accent ligt op de verkooppunten van de woning, zodat deze op de fotoreportage zo goed mogelijk in beeld komen.

 

extra diensten
accessoires
Plattegrond
STYLINGPAKKET

De grootste kracht zit in de kleinste details. Goed gekozen accessoires zijn essentieel. Ik bied pakketten op maat. Bij het vastgoedstylen ga ik zoveel mogelijk uit van bestaande items. Om sfeer, rust en eenheid te creëren en de aandacht te leggen op de pluspunten van de woning maak ik gebruik van accessoires. 

Een pakket kan bestaan uit gordijnen, kussens, spreien, plaids, planten, vazen, muurdecoratie,  bijzettafeltjes en badkameraccessoires ed.

20200409-naamloos-54.jpg
Interieurfoto's

Goede en professionele foto's zijn essentieel om uw woning te verkopen of te verhuren.  Zij geven de koper/huurder de eerste indruk. Immers de zoektocht naar een vakantieplek en een koopwoning begint vrijwel altijd op internet.  

Goede foto's dragen bij aan een grotere verhuur- en verkoopopbrengst.

Met goede belichting, de juiste zichtlijnen en een goede sfeer worden de positieve punten van de ruimte benadrukt.

CASALE_MARIELISE_LOW_RES_22.jpg

Een plattegrond in de huisstijl van uw website geeft de huurder informatie over de indeling en groote.

plattegrond in huisstijl.png
fotografie

PRIJSINDICATIE

Vastgoedstyling:

Per dagdeel € 350,-

Vastgoedfotografie:

Fotoreportage voor presentatie direct aansluitend op de styling  € 125,-

Stylingpakket:

Compleet pakket variërend tussen € 50,- en € 1250,-. Dit blijft uw eigendom.

Aanbieding:

Bij opdracht ontvangt u een persoonlijke voucher t.w.v. 100,-
korting op de styling van uw nieuwe huis

GEINTERESSEERD?

Ik ben bereikbaar op + 31 6 28 44 00 92

of stuur mij een email met uw contact details
bottom of page