OMDAT ER GEEN TWEEDE KANS IS 
VOOR EEN EERSTE INDRUK

IMG_4328
press to zoom
12-HPB_0275
press to zoom
IMG_4186
press to zoom
53-HPB_0226
press to zoom
1/1

BE At HOME STAGING Het decor voor succes

VASTGOEDSTYLING

Staat u op het punt uw woning te verkopen? Potentiële kopers beslissen vaak in de eerste minuut of een woning interessant is of niet. Daarbij kan 90 % van de kijkers niet door de smaak van de verkoper heen kijken.

BE At Home Staging kan deze beslissing positief beïnvloeden door middel van styling waarbij iedere ruimte er ruimtelijk, licht en sfeervol uitziet. De kamers krijgen een duidelijke zichtbare functie. De accenten komen te liggen op de verkooppunten van de woning.

Kopers maken sneller een afspraak voor bezichtiging en zijn bereid meer te betalen voor een professioneel gestileerde woning. Het is een goede investering die u absoluut terugverdient.

WERKWIJZE

INTAKE:

Verkoopstyling is maatwerk, afhankelijk van de staat en de grootte van de woning. Geheel vrijblijvend en kosteloos kom ik bij u langs voor een kennismaking met u en uw woning. Samen bekijken we uw woning en eventuele tuin of terras. Per vertrek bespreken we de mogelijkheden en de uitdagingen.  Aan de hand hiervan krijgt u een offerte, inclusief tips die u zelf voorafgaand aan de styling kunt uitvoeren.

Indien u al een makelaar in de arm genomen hebt, overleg ik met deze wat zijn of haar mening is over de "selling points" van uw huis.

styling:

Bent u accoord, dan ga ik aan de slag conform de offerte. 

Als verkoopstylist heb ik een hands-on aanpak. Deze aanpak is ontwikkeld door Kirsten Slager van House of  KIKI. Zij heeft een nuchtere en prettige aanpak die tot een goed resultaat leidt.

Bij het stylen van uw huis maak ik  gebruik van uw eigen meubels en accessoires. Indien nodig maak ik aanvullend gebruik van één van de accessoirepakketten. Hierbij houd ik rekening met uw persoonlijke smaak. Dit pakket blijft uw eigendom​.

RESULTAAT:

Na het stylen ziet de woning er ruim, licht en sfeervol uit, zodat zoveel mogelijk  potentiële kopers zich direct thuis voelen en zich gemakkelijk kunnen voorstellen hoe het is om in uw huis te wonen. Het accent ligt op de verkooppunten van van de woning zodat deze op de fotoreportage zo goed mogelijk in beeld komen.

 

 
Stylingpakket
CASALE_MARIELISE_LOW_RES_19.jpg

Goed gekozen accessoires zijn essentieel. Ik bied pakketten op maat

meubelverhuur
Rustiek ingerichte woonkamer

Om lege ruimtes in te richten biedt ik de mogelijkheid voor meubelverhuur

fotoshoot
Camerainaroom.jpg

Aansluitend op de styling. Met de juiste belichting en zichtlijnen in beeld

 
 
 
STYLINGPAKKET

De grootste kracht zit in de kleinste details. Bij het verkoopstylen ga ik zoveel mogelijk uit van bestaande items. Om sfeer, rust en eenheid te creëren en de aandacht te leggen op de pluspunten van de woning  maak ik gebruik van  accessoires. Ik maak een inschatting van wat nodig is en in overleg met u lever ik een accessoire pakket dat uw eigendom blijft en wellicht goed van pas komt in uw nieuwe woning. Indien gewenst kan dit pakket ook eventueel geleased worden.

Een pakket kan bestaan uit gordijnen, kussens, spreien, plaids, planten, vazen, muurdecoratie,  bijzettafeltjes en badkameraccessoires ed.

20200409-naamloos-54.jpg
meubelverhuur

Een ingerichte woning wordt sneller verkocht leert de ervaring. Een lege ruimte lijkt vaak kleiner dan zij in werkelijkheid is. Bovendien vinden mensen het vaak moeilijk om in te schatten wat de mogelijkheden zijn.

Heeft u een lege woning of kamer(s), informeer dan gerust naar de mogelijkheden van meubelverhuur.

Binnenhuisdesign

Goede en professionele foto's zijn essentieel om uw woning te verkopen. Zij geven de koper de eerste indruk. Immers de zoektocht naar een huis begint vrijwel altijd op internet.  

Met goede belichting, de juiste zichtlijnen en een goede sfeer worden de positieve punten van de ruimte benadrukt.

Na afloop van de styling maak ik direct foto's. Dit bespaart u tijd. De foto's (minimaal 24) worden digitaal aangeleverd, bruikbaar voor internet en uw verkoopbrochure.

CASALE_MARIELISE_23_bewerkt.jpg

PRIJSINDICATIE

Verkoopstyling:

Per dagdeel € 350,-

Vastgoedfotografie:

Fotoreportage voor presentatie direct aansluitend op de styling  € 125,-

Accessoires pakket:

Compleet pakket variërend tussen € 50,- en € 1250,-. Dit blijft uw eigendom.

De kosten van het leasen van een pakket € 60,- per maand

Aanbieding:

Bij opdracht ontvangt u een persoonlijke voucher t.w.v. 100,-
korting op de styling van uw nieuwe huis

Meubelverhuur:

Inrichting vanaf € 1700,- voor de gehele woning de eerste maand.
Daarna vanaf € 300,- per maand